Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagen i form av frågor med tillhörande svar

Publicerad 2014-10-14 20:48:46 i Allmänt,

Vad är det du tänker berätta om i detta inlägg?
 
Jo alltså, min dag var det tänk...
 
Hur började din morgon?
 
Med slemmig hosta så att jag nästan spydde.... nice. Men tog mig allt iväg till jobbet efter att jag lämnat sonen på dagis.
 
Hände det något oväntat på ditt jobb?
 
Jo det kan man ju säga.. en hel del stress. Först hade killen som vikarierade för killen som blivit sjuk, också blivit sjuk, så jag var snabbt tvungen att hitta vikarie för vikarien. Men innan vikarien hade hunnit dit så behövde vi akut köra en kille till ett tåg (omständigheterna och varför går jag ej in på) och den personal som just skulle gå av sitt pass fick hastigt och lustigt jobba flera timmar till. Var en hel del stress, och jag som hade tänkt mig en kortare dag då jag inte mådde bra, fick inte alls en kortare dag.
 
Var resten av dagen trevlig i alla fall?
 
Well var trevligt att hänga hos mamma en stund med sonen och han var ganska mys idag även om minsta sak får honom att gå i taket. Maken kom hem sent på grund av tandläkarbesök och annat, men vi hann få lite kvalitetstid tillsammans i alla fall.
 
Inget annat riktigt riktigt glädjade som hände?
 
JO - jag fick mitt halsband från Karins Konstgrepp!! Jättefint. Lite mindre än vad jag hade föreställt mig, men det var bara positivt. Såg mer elegant och diskret ut... så det passar till allt! <3
 
Lärde dig dig något om dig själv under dagen?
 
Jag insåg att om jag inte skall prata när någon annan ser på tv så måste jag lämna rummet. En av mina negativa sidor kanske då jag själv blir pissed om någon annan pratar medan jag försöker se något.
Men man kan ju inte vara helt perfekt... hade ju skapat oerhörd avundsjuka hos människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela