Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Innehållet i månadens nördlådor... and I´m alive

Publicerad 2014-11-22 12:28:13 i Allmänt,

Jag har helt enkelt inte haft någon lust eller ork att blogga den senaste tiden. Har varit en kombination av att jag haft mycket på jobbet, velat vara mer aktiv hemma och att jag helt fastnat i serien Supernatural och har 10 säsonger att ta mig igenom.
 
Har dock fått hem månadens Loot Crate och månadens Nerd block. Eftersom jag har lite krångel med tekniken just nu och inte kan överföra bilder från telefonen till datorn så får ni dock nöja er med att jag länkar till andras unboxing-videos för att se vad som var i.
 
Var lite besviken på båda lådorna denna månaden, men främst loot crate. Deras teman är ju alltid lite vaga så man vet ju inte riktigt vad man kommer få men hade jag vetat innan att denna låda skulle vara så inriktad på datorspel så hade vi nog hoppat över den.
 
 
Maken tyckte dock om Mega man-hjälmen och vi gillade båda Assasisns creed-myntet, resten var dock inget för oss direkt.
 
Vad gällde Nerd block kändes det som om det var fler prisvärda saker även om månadens t-shirt inte föll någon av oss i smaken.
 
 
Jag tyckte om klockan, och har faktiskt använt den en del. Vi tyckte båda om Iron Man-muggen och Nico fick Robin-figuren (även om han inte vet vem Robin är).
 
Vi har fortfarande kvar att få månadens My geek box, och det skall bli spännande att se vad den innehåller. Sedan är det nog dags att kanske välja bort någon och det lutar just nu åt Loot crate. Kanske att vi tester en av de andra Nerd blocken istället. Nerd block har classic (den vi har), arcade, horror samt junior boy och junior girl. Av vad kunnat se av innehållen så skulle nog Nico uppskatta junior girl mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela