Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

*Påhittig och fyndig rubrik*

Publicerad 2014-05-25 23:02:50 i Allmänt,

Jag kunde inte komma på en kul rubrik för ett inlägg som är en sammanfattning av min helg... men läs för all del för det innehåller både bilder, skryt och annat sköj.
 
Igår spenderade jag större delen av dagen med att vara trött och sträckläsa mina The Walking Dead-album som jag fick av maken i födelsedagspresent... och så ensamkväll sedan då jag var vaken alltför länge.
Idag var det upp ganska tidigt eftersom vi skulle till Göteborg på sista delen i Nicos utredning. Solen sken och hade hellre gjort nåt kul, men var en ganska trevlig dag ändå.
 
Här väntar my boys på trappan utanför doktorns kontor

Vi började med att sitta och prata med den trevliga doktorn medan Nico gick runt och pratade om att han ville gå hem. Sedan blev det paus då doktorn och psykologen skulle konferera och vi gick en sväng på stan. Det visade sig då vara en nördparad som tågade nedför avenyn som anordnats av scifi-bokhandeln. Så vi kände oss som hemma :)
 
 
 
Sedan träffade vi psykologen och läkaren som gav beskedet att de tror att Nico har samma diagnos som mig (atypisk autism/autismliknande tillstånd), men de trodde att han kommer klara sig bra om han får lite stöd för han hade fått grymma resultat på sitt begåvningstest. På den verbala delen låg han lite lågt men inom normalspannet, men på den icke-verbala delen låg han långt över. Så långt över att bara ca 2% av alla barn i hans ålder hamnar så högt. Min son - ett geni :)
 
Som ett bevis på sin genialitet tvingade han mig ta kort på en bild i en tidning för att jag skulle komma ihåg att han vill ha blå latexhandskar (?)
 
Efteråt åkte vi en sväng till Barnens Lekstad och sedan en sväng hem till mamma och pappa, så han var mycket nöjd med sin dag.
 
Nu skall vi strax försöka slita oss från vårt lilla Veronica Mars-maraton innan vi skall sova. Vi har inte sett den serien innan och måste se alla avsnitt innan vi skall se filmen.
 
Det var den helgen det... skönt att det är en kort arbetsvecka nu :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela