Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En informationsrik dag

Publicerad 2014-03-16 18:32:00 i Allmänt,

Fick sovmorgon idag då Nico sovit hos mamma och pappa och det hade gått toppenbra. Var så härligt även om jag lätt hade kunnat sova flera timmar till om jag inte hade vaknat av att jag hade ont i ryggen. Var härligt att få hem plutten igen dock.
 
En stor del av dagen gick dock åt till att vi var och träffade en familj som befunnit sig i samma situation som vi gör nu (konflikt med byggföretag). Var ett mycket trevligt och givande möte får jag säga. Nico tyckte det var jätteroligt också och han fick dessutom en stor leksaksbil som man kan åka på och som spelar musik av dem så han var överlycklig. Vi blev alla ganska trötta av mötet dock - mycket intryck - så nu är vi ganska tomma i huvudet.
 
Har dock varit ute och mätt grunden för att se hur mycket det är att putsa, och efter det vägrade Nico att gå in igen så han fick hjälpa mig att rensa lite i rabatter istället.
 
Nu är det snart dags att sova igen... Ja det finns inte en pensionär i detta land som lägger sig lika tidigt som jag. Imorgon skall jag bland annat till läkaren. Fortsatt utredning av mystiska åkommer som numera omfattar kvinnliga blödningar som kommer när dessa inte borde komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela