Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Underliga fakta och oviktig information

Publicerad 2014-06-25 20:10:15 i Allmänt,

Sonen har somnat och jag väntar på att maken skall komma hem så har tråkigt och då jag inte har något vettigt att skriva om så tänkte jag bara berätta random saker om mig själv.
 
* Jag är lite besatt av att titta på intervjuklipp på YouTube. Gärna från Conan eller Ellen. Kan spendera timmar med det och sitter och skrattar för mig själv som en galen människa.
 
* Jag är också (mycket) besatt av IMDB. Om jag ser en film eller tv-serie läser jag ALLT om den på IMDB och allt om varje skådis som är med i den. Och levererar oönskad info till maken medan han försöker titta på filmen/serien. För ja, jag gör detta medan jag tittar.
 
* I tidiga tonåren såg jag en dokumentär om en kvinna som sade sig kunna tala genom tankeöverföring med djur och jag spenderade sedan veckor med att tokstirra på min katt i hopp om att skapa en mental kontakt... och var en period också övertygad om att jag lyckats.
 
* Jag tycker att det är skojigt att få munsår för jag tycker att det känns trevligt... haha.. Inte en helt vanlig uppfattning har jag förstått.
 
* Jag får yrsel när jag badar och börjar må illa då det är något med ljus som reflekteras i vatten som stör mitt balanssinne.
 
* Jag har vid flertalet tillfällen spontankräkts offentligt då jag gör det per automatik om jag råkar inhalera snorkråkor (som kan hända vid t.ex. förkylning)..... ok, nu kände jag att jag passerat gränsen för hur öppen man skall vara med sina egna störningar... men känn er välkomna att berätta om era konstiga sidor och så... Tillsammans behöver vi inte känna oss som freaks utan bara som en i mängden av galningar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela