Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu ere helg

Publicerad 2014-07-18 19:24:31 i Allmänt,

För en stund sedan satt jag här i soffan och mös och tänkte att "fan va gött med helg och inget mer jobb", tills jag insåg att jag satt och googlade information om gode män på arabiska - och därmed fortfarande jobbade...
Men nu skall jag skärpa mig och försöka släppa jobbet helt i några dagar och ladda batterierna. Har varit väldigt mycket denna vecka, och lär inte bli lugnare heller.
 
Men imorgon skall vi ha barnvakt hela natten och gå ut på lokal och se stand-up-show och vara vuxna och umgås. Skall bli så himla härligt. Känns som jag inte ens minns hur man gör.
 
Ikväll funderar jag på att läsa en bok... om jag orkar.
 
Minns inte om jag skrev det igår men var ju hos läkaren och fick veta att jag hade inflammation i slemsäckarna mellan muskelfästena på ena höften och fick medicin mot detta. Läkaren frågade om jag lätt får problem med magen och jag bara "Nää", men sedan fick jag höra att medicinen tydligen kan innebära vissa problem. Började dock ta den idag och beslutade mig snabbt för att avvakta med resten tills efter vuxenhelgen. Har nämligen inte haft ont i magen men den låter som om jag har vilda djur boende i den... den gruffar och morrar och bubblar och beter sig - HÖGT. Satt på ett möte med en ungdom, en god man och en socialsekreterare idag då magen började låta så högt att jag nästan ville lämna rummet av skam. 
 
Well well... nu skall jag leka. Piraten Jake ropar att jag, Izzie, måste hjälpa honom leta efter skatten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela