Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min dag..

Publicerad 2014-07-04 20:45:49 i Allmänt,

Alltså, jag önskar verkligen jag kunde skriva något insiktsfullt men känner migmer död än levande just nu.
Igår kväll fick jag veta att det idag skulle komma två nya boende till min arbetsplats, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vilket gjorde att jag inte sov på hela natten för jag baa låg och tänkte på allt som behövde förberedas för att inte glömma något...
 
Så upp imorse och iväg till jobbet... Stressa hela dagen med planering, scheman (extrapersonal behövdes in), administrativa grejer, en jävla IKEA-hylla (en lång historia jag kanske kan dela en annan gång) och hur mycket som helst. Hade hoppats på att sluta tidigare eftersom det är makens födelsedag men slutade med att jag fick jobba över istället.
 
Sedan åka och köpa en liten present till sonen (kan inte ge paket till någon och inte till honom... blev för övrigt en mycket mycket uppskattad Lego Friends figur med telefon och laptop som genast blev vän med lego-polisen och så åkte och de åt hamburgare tillsammans i polisbilen). Sedan till ICA och inhandla makens önskade födelsedagsmiddag... oxfilé och sånt, samt köpa inslagspapper och slå in makens present stående på parkeringen utanför ICA. Han fick ett Star Trek-schack (samt att jag betalade en del av en fräs han ville ha... typ). Dessutom fick han ett glittrigt födelsedagskort med texten "Till en prinsessa" på :)
 
Hem och gratta, leka med sonen, laga mat, äta mat.... få stressmage och sitta på dass en längre period. Natta sonen, se min dagliga dos med kändisintervjuer... och nu planerar jag att totalkollapsa. Och säger bara "snälla snälla sonen sov till i alla fall kl 9 imorgon" (fet chans).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela