Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hur kunde jag glömma "Ranchen"?! :)

Publicerad 2014-07-06 12:53:48 i Allmänt,

Fick denna kommentar från Karin på mitt förra inlägg : Jag tycker nog ändå att "Ranchen" förtjänar att vara med på denna lista, tycker inte du? ;)
 

Haha... "Ranchen" som egentligen heter McLeod's Daughters Kan sägas vara lite av ett sorgligt kapitel i mitt liv :) Efter min socinomexamen var jag arbetslös i nästan ett år och spenderade mina dagar med att (förutom att säka jobb och vara på massor av intervjuer såklart... där jag fick höra att "jag såg för ung ut") se på tv-serier som gick dagtid och prata i telefonen... gärna i kombination.
Eftersom min kompis Karin också var hemma vid den tid på dagen.... minns ej varför (studerade? sjukskriven? arbetslös?)... så hade vi en liten tradition då vi i två olika städer varje dag såg på "Ranchen" medan vi talade i telefonen... Eller talade och talade,.. mest satt vi tysta och bara tittade men kommenterade handlingen då och då.. nästan som om vi hade varit i samma rum.
 
Var en mycket trevlig tradition :)
 
Detta var på tiden innan jag hade barn för efter det har jag på grund av sonens besatthet av telefoner helt glömt hur man för samtal via telefon. Nu handlar det mest om att snabbt och högt skrika ut det jag vill medan jag fortfarande kan överrösta sonens skrik i bakgrunden.

Kommentarer

Postat av: SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Publicerad 2014-07-06 13:21:55

Åh, min frus absoluta favorit! Hon har alla säsonger på dvd och har försökt få mig intresserad men... inte lyckats ;-)

Svar: Ne den är ju egentligen inte så bra..haha.. men lätt att fastna i :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela