Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Alla får lov utom jag

Publicerad 2014-07-03 19:28:09 i Allmänt,

Imorgon sommarstänger Nicos dagisavdelning i fyra veckor och eftersom Nico inte hanterar byte av dagis för en period speciellt väl så kommer maken vara föräldraledig dessa veckor med honom. De skall ha roligt, leka, bada, gå på utflykter och ha sommar... Jag skall jobba.
Jag bytte ju jobb nyligen och har noll semesterdagar att ta ut så för min del blir det bara arbete. Nu trivs jag ju mycket bra med mitt jobb så det gör inte sååå mycket... men lite avis blir man.
 
Just nu är det dessutom väldigt mycket jobb. Tänker jobb på nätterna och i natt hade jag till och med en mardröm att jag glömde gå till jobbet och min chef ringde och undrade var jag var ... haha. Men det är ett spännande och omväxlande arbete.
 
Det svåra är att det är så mycket på jobbet att jag liksom inte hinner med det som jag skall ta tag i privat. Så får väl lassa allt på maken eller nåt.
 
Och bloggandet blir ju lidande när jag har så mycket för mig, men skall försöka bättra mig. Kan dock inte lova djupa inlägg med seriösa budskap då min fritid just nu ägnas mest åt att se intervjuer och tänka saker som "Jag diggar Dave Francos tänder och hostiga skratt" och "Undrar om Shia Labeouf är ett geni eller galen"... så kanske kommer jag skriva om sådant..haha.
 
Imorgon skall jag i alla fall fira makens födelsedag och vad helgen innehåller beror på om det någongång slutar regna och blåsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela