Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tack Pelle

Publicerad 2014-01-10 22:29:05 i Allmänt,

Idag har varit en mindre bra dag då jag mått illa och inte kunnat äta på typ hela dagen, och enbart roat mig genom att ligga och kolla på saker jag inte har råd att köpa på nätet - vilket i längden blir smått deprimerande. Både på grund att man vill har råd, men också för att jag börjar skämmas för mitt eget ha-begär. Fångad i konsumtionssamhällets garn - den som har mest nördgrejer när den dör vinner.
 
Och efter att ha gullat med min underhållande unge några timmar och han sedan somnat så ville maken skjuta tonåringar ( i Battlefield - datorspel - icke irl - han dödar inte folk på riktigt) och jag beslutade mig för att se Blå är den varmaste färgen. Det var en bra film som innehöll så mycket sex att jag blev generad fast jag var helt ensam (jag blir ofta generad av sex på film - sådan är jag) men den slutade deppigt så hela dagen kändes lite sådär depp.
 
Men då avslutades dagen med att jag blev räddad av bloggen Pelles Personliga. Han påminde mig om att Hej Sonja även finns på internet och nu har jag fnissat och skrattat en bra stund här i min ensamhet i sängen. Jag brukade följa Sonjas blogg, men så har jag glömt bort den ett tag av outgrundlig anledning. Men tack vare Pelle har jag hittat min väg tillbaka. 
 
Sonjas blogginlägg och hennes videoinlägg är i särklass något av det mest underhållande som finns. Hennes humor är helt underbar. Hon har världens skummaste humor som ibland är så skum att jag inte ens förstår den - vilket gör det hela ännu roligare. Ibland kan man för en stund tro att hon är smått galen - men det är hon ju inte. Hon är bara jäkligt smart, grym på satir och en grym skribent. Det enda svåra med hennes blogg är att jag ibland inte vet om hon menar allvar eller inte med det hon skriver (vilket i sig kan vara underhållande).
Sonja är lätt en av de bloggare jag helst skulle vilja träffa... och det hade ju varit teoretiskt rätt lätt då hon bor i en grannkommun typ. Dock vet jag inte om jag hade vågat träffa henne. Hon har ju så briljant humor och jag är rätt o-rolig. I alla fall har min humor ingen direkt finess - jag skrattar åt nästan allt, och de gånger folk skrattar åt något jag säger så var det ofta inte menat att vara kul utan jag var bara förvirrad.
 
Så tack Pelle och tummen upp för Hej Sonja. Nu skall jag sova.

(Har ni lagt märke till att blogginlägg jag skriver precis innan jag skall sova, då jag är trött, ofta har en speciell flummig stil... Det är för att jag har konstig humor då jag är trött. Och en förkärlek till perenteser...)
 
(Skall någon gång komma ihåg att återkomma både till filmen Blå är den varmaste färgen, och fenomenet att jag blir extremt gererad av sex på film. Jag måste omedelbart börja göra något annat när det kommer sex på film... som att fippla med mobilen eller berätta ovidkommande historier... Skumt)
 

Kommentarer

Postat av: pelle

Publicerad 2014-01-20 20:11:12

(varsego! :D)

(jag gillar också parenteser)

(vadå om jag googlat mitt namn? iiiiinte då!)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela