Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Random stuff

Publicerad 2014-01-27 10:29:47 i Allmänt,

Detta inlägg kommer bestå av lite olika tankar, funderingar, planer och saker som skett i helgen. Ingen ordning alls. Som när jag var liten och man kunde få i julklapp av farmor en väska fylld med lite av varje. Ett sådant inlägg är det.
 
Händer mig jämt. Även när jag pratar.
 
I helgen har min make förresten varit superduktig. Han har målat väggar och lagt in golv och satt lister på kontoret så nu är det rummet snart klart. Själv har jag varit mindre duktig. Förutom disk och pappersarbete av olika slag har jag inte gjort mycket alls. Åkte och köpte kakel och storhandlade, men jag satte inte upp kaklet och jag målade inga lister. I am useless.
 
Nico har nog haft en ok helg trots att han tycker att jag är urtråkig när jag är så trött. Vi har i alla fall lekt lite med hans tågbana och han har fått leka med sin mormor och morfar. Han visade också att han har full koll på sina snuttar då mamma hade tagit en av de tre identiska lika snuttarna för att ha hemma hos dem och han på kvällen upprört förklarade att han har TRE snuttar och att en var borta.
 
Funderar för övrigt på att ta med honom på bio och se Bamse till helgen. Kanske kunde vara kul. Även om jag misstänker att han kan vilja gå mitt i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela