Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lördagslista

Publicerad 2014-01-11 10:28:20 i Allmänt,

På grund av trevliga länkar till min sida och min oförmåga att hålla mig borta från diskussioner så har en del nya läsare dykt upp, och som vanligt är min omedelbara respons att göra en lista och berätta lite mer om mig själv vilket antagligen resulterar i att dessa nykomlingar omedelbart skräms bort. Något jag själv börjat fundera på om det kan vara en omedveten skyddsmekanism då jag samtidigt som jag glädjs över nya läsare får prestationsångest av det. Men HEJ O VÄLKOMNA!
 
Knyttet a.k.a. Emma här (eller snarare tvärtom)
 
Vem är jag?
Jag är feminist.
Jag är långt till vänster politiskt.
Jag är ateist.
Jag älskar att studera vilket hittills inneburit socionomexamen, magisterexamen i socialt arbete, sexologi, klinisk sexologi, mobbingförebyggande arbete, familj- och föräldrapsykologi, pedagogik, två kurser om unga och internet samt en kurs i fantasylitteratur. Vill läsa någon genuskurs men då jag mest läser på distans så har jag inte hittat någon passande ännu.
 
Min familj?
Make som är autodidakt geni inom elektronik, typ.
Son som är 3.5 år.
Två katter, varav en är normal.
 
Vad ger jag för första intryck?
Över nätet har jag egentligen ingen aning.... Irl är jag ganska tyst bland människor jag inte känner väl, men när jag väl börjar prata är det svårt att få mig att sluta.
 
Vad har jag för stil?
Jag vet inte om jag har någon egentlig stil då jag tycker massor av olika stilar är snygga och hoppar lite hit och dit, men eftersom jag är kurator känns det lite obligatoriskt med stora tunikor.
 
Intressen och hobbies?
Jag tycker om att läsa mycket, men har sällan tid till det nu för tiden. Älskar att skriva men har sällan tid till det heller. Tycker om att samla på mig tavlor och inredning med nörd-tema. Älskar scifi och fantasy.
 
Sidor på nätet jag besöker oftast?
Facebook, min mail, Bloglovin, Feber.se, Imdb, YouTube, Etsy och denna sida.
 
Övrig info...
 
Är extremt rädd för att bränna mig och undviker därför gärna att elda, vara nära eld, ta ut saker ur ugnen och steka bacon som skvätter.
 
Har rätt onyttiga matvanor...
 
Om man undrar saker får man gärna fråga....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela