Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jamen de va la gött

Publicerad 2014-01-09 08:54:01 i Allmänt,

Ni kanske undrar hur jag kan sitta här och skriva...? Borde jag inte vara på jobbet...? Jo det borde jag verkligen vara. Vet ni hur pinsamt det är att ha två veckors julledighet och precis efter det behöva Vabba, och precis efter det bli magsjuk? Dessutom var jag en hel del sjuk precis innan ledigheten också. Misstänker att inga goda tankar tänks om mig på min arbetsplats nu.
 
Lyckades i alla fall få iväg Nico till dagis. Kände att han mådde så bra nu att han verkligen behövde det. Han fick ju dessutom en hang-up och blev väldigt anti-dagis under de dagar innan jul då det var så få barn att de slog ihop avdelningarna. Den typen av förändring kan han inte hantera.
Idag var han dock positivt inställd och att se honom återförenas med sin kära kompis Elin var rörande. Han såg henne genom fönstret och skrek hennes namn av glädje. Slängde av sig kläderna när han kom in och sa inte ens hej då till mig utan bara rusade in på avdelningen där han och Elin stod och kramades i flera minuter, för att sedan gå runt hand i hand.
Gullungar <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela