Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jaha då var det 2014

Publicerad 2014-01-01 14:17:41 i Allmänt,

Fick knappt någon sömn alls i natt på grund av försvunnen katt, tappad tid och ett barn, närmare bestämt mitt barn.
Men vad skall man göra.. var bara att gå upp på morgonen (efter att Nico tjatat hål i huvudet på mig under en timmes tid). Var tvungen att åka och hndla frukost då Nico fick ett ryck igår och åt upp allt bröd, och såklart hade lokala affären inte öppet på morgonen så fick åka en längre sväng... Vilket resulterade i att jag även köpte sushi till frukost.
 
Efter det åkte vi till mina föräldrar för att börja gå igenom alla kartonger med grejer som vi lämnat där och ta hem dem så de slipper ta plats hos dem. Så Nico lekte med sin morfar medan jag och mamma gick igenom kartonger. Fick dock inte med alla hem utan Hampus skall åka ner sedan och hämta resten. (Nu har vi bara alla miljoner kartonger kvar som står på ett annat ställe hemma hos dem... suck.. skall dock bli skönt att få hem allt.
 
Nu är vi hemma igen och har ätit lite och Nico tar det lugnt i soffan.
 
Blev förresten en besvikelse när någon jäkel bjöd över mig på Malmström-tavlan med de dansande älvorna så att vi inte fick den häromdagen. Försökte hitta annat ex att köpa men hej hopp var dyrt det var. Så får bli någon annan gång det. Sovrumsväggen får fortsätta att vara tom i jakten på den perfekta tavlan att vakna upp till.
Idag blev vi dock glada då vi hittade en poster vi sökt efter på Ebay och dessutom till ett bra pris. Denna poster kommer snart pryda vår vardagsrumsvägg. (Hampus köpte också en poster föreställandes Enterprice att ha på väggen på kontoret).
 
 
Dagens planer är för övrigt att packa upp så många av kartongerna som möjligt eller stuva undan dem på lämplig plats, börja tömma kontoret så vi kan börja göra iordning där, måla lite fönster samt äta tacos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela