Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Plugga mera?

Publicerad 2014-02-11 13:30:39 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan jag pluggade något, ett år sedan i alla fall.. eller är det mer?
 
Sitter och spanar på roliga sommarkurser och kurser som går nästa termin. Kanske kan vara något. Hittar både en del kurser som kan vara bra att ha i en framtida karriär, som ledarskap och arbetsledning och sådant. Men också en del som bara skulle vara kul eller intressant, som genus, litteratur och medier eller kreativt skrivande.
 
Största problemet tycker jag inte är det där med att orka med utan det största problemet är de enorma kostnaderna som blir för kurslitteratur. Är ju flera tusen om man inte får tag på dem på biblioteket, och bor man på landsbygden så är inte det alltid så lätt.
 
I min värld är det nämligen inte "mest saker när man dör vinner" som gäller, utan mest kurspoäng. :P Tycker det är så himla roligt att plugga så önskar att jag hade tid, ork och råd att göra det jämt. Perfekta hade varit att jobba tre dagar och plugga två dagar i veckan, men få betalt för alla fem såklart.
 
Steg ett är dock att kunna börja sova på natten igen. Var ännu en sömnlös natt då jag låg och bara vred på mig i timme efter timme. Och dessutom glömde jag mina hörlurar hemam idag så kunde inte lyssna på musik på väg till eller från jobbet vilket är katastrof. Mina små stunder med musiklyssning per dag är min avslappning och terapi.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela