Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Onyttigheter

Publicerad 2014-02-09 13:56:55 i Allmänt,

Hittills idag har jag presterat inte mycket mer än att jag diskat. Har dock en plan att snart måla biblioteksfönstret och lite sådant.
Hela familjen våldgästade dock lillebrors sambo och snodde med oss en säng de hade stående i sitt garage. Vår plan är att nu när huset är slutvärderat och det egentligen bara är vi som kommer se vårt eget sovrum så kommer vi sätta in en extra säng och göra vår säng superbred så att vi kan sova bekvämt alla tre i samma rum.
 
Från Louise fick vi också med oss hembakat som var kvar sedan deras födelsedagskalas. Den lyckan!
Har redan satt i mig detta:
Nu är magen glad men mår lite illa av sockerchocken. Jag har problem med det där att ta med måtta.
 
I övrigt händer det inte mycket. Sonen är extremt uttråkad men kommer inte på något att göra som inte involverar spenderandet av pengar (vilket det är ont om just nu) eller att man måste vara ute i regnet (vilket inte lockar mig). Försökte locka hit grannarna men de var inte hemma idag så det sket sig. Får bli en tråkdag helt enkelt.
 
Så för att runda av lite så har jag just nu en plan att måla fönster, rensa i några skåp, kanske få upp gardiner, se lite CSI, laga middag, syssla med lite jobb och sedan kanske sova.
Imorgon har jag besök på vårdcentralen då de skall tömma ut mitt blod för att försöka klura ut varför jag är så trött och senare på dagen har vi  möte med banken för att skriva om våra lån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela