Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Och godnatt från mig

Publicerad 2014-02-11 20:05:42 i Allmänt,

Jag hade saker jag hade tänkt skriva, men just nu är det lite sådär ledset och ostrukturerat i skallen på mig som det blir ibland när jag läser något som får mig att känna mig missförstådd och påhoppad. I de lägena är det bäst att inte skriva något alls för då går jag på känsla och så blir allting fel.... har visserligen kommenterat till personen i fråga i affekt... vilket säkerligen blev fel.
Så istället skall jag sova, försöka sova, riktigt tidigt ikväll. Krypa ner i sängen och se lite CSI New York först. För inget tar ju bort negativitet lika mycket som att se mord... eller.
 
 
Här är jag och säger gonatt... Vilket är en lögn då bilden togs för typ ett år sedan. Då var jag 33, nu blir jag snart 34. Fortfarande får jag visa leg när jag köper snus och alkohol och blir tillfrågad av konduktören på tåget om jag skall ha ungdomsbiljett. Fortfarande vet jag inte om jag skall ta det som en komplimang eller förolämpning. Snarare är det väl lite förolämpande mot de som faktiskt är i 18-årsåldern. Att bli jämförda med en liten tant med gråa hår.
 
Jaja gonatt var det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela