Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ärligt, jag blir lite rörd

Publicerad 2014-02-18 10:30:49 i Allmänt,

Jag är ju sådan som inte direkt har idoler på det där "svimma-om-jag-ser-hen"-slaget, då jag ser människor som människor. Däremot har jag ju människor jag inspireras mycket av, människor jag anser vara kloka, som jag tycker gör bra saker och som enligt mig är bra förebilder. Många av dem är feministiska bloggare.
 
Och jag vet... det kanske är fånigt... men när jag ser att flera stycken av mina absoluta favoriter bland de feministiska bloggarna de senaste dagarna har länkat till mig, citerat mig... då blir jag typ nästan rörd. Det gör verkligen min dag. Får en sådär lite varm känsla av att kanske jag också har viktiga saker att säga, något att bidra med i den feministiska kampen. Så tack alla <3
 
Ni som på grund av dessa länkar hittat hit för första gången får jättegärna presentera sig, om ni vill, för är ju spännande att veta vilka ni är. Absolut inget krav dock. Här får man vara alldeles tyst om man vill :)
 
Min make kunde dock inte riktigt förstå min stora glädje så fick förklara att det är samma känsla som om något bra band han gillar hade kommenterat hans musik på ett uppskattande sätt. Han meddelade att han förstod.. och att det faktiskt hade hänt.. flera gånger. Ok då Herr Märkvärdig :)

Kommentarer

Postat av: BLIXA - det blir jävligt tyst i skogen om bara de vackraste fåglarna sjunger!

Publicerad 2014-02-18 18:22:49

Åh jag känner så väl till den där känslan! Alltså när jag tog mina stapplande första steg ut i bloggvärlden trodde jag noll och ingenting om mig själv. Det tog flera månader efter det att tanken slog mig innan jag ens vågade starta en blogg.

Och första (och enda tror jag) gången Lady Dahmer kommenterade hos mig så bara tokvrålade jag rakt ut! :)

Svar: Haha.. är ju skönt att inte vara ensam om det.. kände mig lite mesig :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela