Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Julklappar

Publicerad 2014-12-10 21:07:42 i Allmänt,

Då Nico ännu ej är läskunnig i den grad att han kan läsa min blogg så tänkte jag skriva lite om vad han skall få i julklapp i år. Har varit svårt. han önskar sig massor och först vägde jag mellan få men dyrare grejer eller fler paket. Blev ett slags mellanting, men det är en hel del paket ändå.
 
Första julklappen jag köpte var en Peppa Pig-telefon som jag beställde från Ebay. Den hade han specifikt önskat sig efter att ha sett den på YouTube och den fanns inte att köpa i Sverige.
 
Andra julklappen var ett sett med alla figurer från serien Pocoyo, vilket han också hade önskat sig, som jag också beställde från Ebay. Ett tag var jag lite rädd att de inte skulle komma i tid för de dröjde väldigt länge, men idag kom de äntligen fram.
 
Tredje julklappen är en Karlsson på taket docka som jag beställt från Astrid Lindgrens världs onlineshop.
 
Fjärde julklappen är en slags transformerstelefon som jag köpte på Tradera (men är ny). En telefon som kan förvandla sig till en bil.
 
Femte julklappen är ett spel som jag köpte på BR leksaker i veckan. Ett Doc McStuffin operationsspel.
 
Sista julklappen hoppas jag verkligen kommer i tid för det var favoriten. Beställde den från en shop på Tradera (ny) men har väntat ett tag nu så börjar oroa mig. I alla fall är det lastbilen från Cars som man kan öppna och så finns massa grejer där inne och en medföljande Blixten-bil som kan köra in i den och så.
 
Sammanlagt har vi kanske lagt ca 1000.- på julklappar till honom, men tycker det är såå kul att ge honom saker och se hans lilla ansikte lysa upp.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela