Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lite av varje och dagen som gick

Publicerad 2014-04-24 19:36:34 i Allmänt,

Idag har jag arbetat och efter det så åkte jag och maken till sonens dagis där det var gårdsfixardag. Vilken uppslutning det var! Jättemånga föräldrar som alla tagit med material och redskap och annat. Det planterades blommor, bär och buskar, ordnades rabatter, renoverades lekstugor, byggdes trähästar och små bensinstationer och massor av annat. Vädret var härlig och barnen tyckte att det var jätteroligt. Sedan bjöds det på korv och bröd. En riktigt härlig dag.
 
Sedan i ilfart och köpa pizza och hem och panikstäda innan vi fick besök av mamma och hennes moster. Nico fick ett slott att leka med och jag en stor jättefin uggla som var helt underbart fin!
 
När de hade gått stupade Nico i säng och somnade på sju minuter.
 
Dagens lycka:
Imorgon är det fredag, och sedan är det helg och då är det scifi-mässan i Göteborg <3
 
Dagens sorg:
Blixa har annonserat på sin blogg att hon slutar blogga :( Känns riktigt sorgligt. Påminner om känslan när jag började socionomutbildningen och träffade en astrevlig tjej som jag började lära känna som efter en vecka meddelade att hon skulle hoppa av. Nu känner jag ju inte Blixa, men det känns nästan så när man konverserat så via bloggarna.
 
Dagens stora vansinne:
Mitt förra jobb. I mars upptäckte jag att de hade betalat mig för 80% arbete trots att jag arbetat 100%, då min chef glömt förlänga mina ökade tjänst. Jag påtalade detta och de fixade det hela, trodde jag, genom att betala ut det jag tidigare inte fått som en klumpsumma. Nu skall jag få min slutlön och reagerade på att jag får så lite så ringer upp dem och de är smått otrevliga och säger att jag har fel. Får sedan löne specen och ser att de dragit av den utbetalade summan då de registrerat den som förskottsbetalning på lön! De jävlarna har alltså tagit tillbaka pengarna de var skyldiga mig!
Inte första gången det strular med lönerna heller så min rekommendation är att inte anlita Praktikertjänst att ha hand om löner. Jävla mycket strul och otrevligt bemötande när man påtalar att man får för lite pengar.
 
Nu skall jag se Walking Dead och få mardrömmar.
Imorgon är det kontrorsmaterialsinköpning och brandrond som står på mitt jobbschema.

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-04-29 08:48:25

Ja alltså, vad är det som händer nu? Blixa slutar och det gör även One-way Communication-Hannah. When darkness falls tar paus på obestämd tid, Oxhen har inte skrivit något på flera veckor och det är flera andra som verkar ha något slags paus eller i alla fall långt mellan inläggen. Asfrustrerande! Inte för att jag själv har skrivit något på flera dagar, men jag skyller på sjukdom :-)

Svar: Ja det känns helt sorgligt att alla slutar skriva... Jag skriver ju alltid på, men så skriver jag ju inte alltid så vettiga saker :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela