Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Han börjar bli klok

Publicerad 2014-04-29 20:03:52 i Allmänt,

Nu har vi organiserat om sovrummet lite... Inte längre så fint att titta in i, men mycket mer funktionellt. Innan hade vi en dubbelsäng fint centrerat under fönstret, men eftersom Nico kommer in till oss varje natt och vill sova bredvid mig i den och maken inte klarar av att trängas så hade han en annan säng en bit bort. Vilket resulterat i att jag och maken inte delat säng och att jag vaknar hundra gånger per natt och är rädd att Nico skall rulla av sängen.
Nu flyttade vi hela möblemanget så att extrasängen står mellan vägg och, den nu inte så centrerade, dubbelsängen. Så nu kan jag och maken sova i samma säng och Nico kan läggas i extrasängen när han kommer, där han ej kan rulla iväg åt något håll.
 
Igår kväll meddelade han dock att han ville sova inne hos oss. Vi tänkte att ok, det kunde han få, men oroade oss lite då vi var inne i ett Harry Potter-maraton och inte ville ge honom mardrömmar. De första filmerna är ju dock inte så läskiga så vi gav det ett försök. Ångrade oss dock lite när en varulv och andra läskigheter dök upp och frågade Nico om han blev rädd. Han svarade då:
"Inte läskigt. Inte på riktigt. Bara på låtsas"  Där ser man. Det hade han koll på.
 
En annan sak han hade koll på är tydligen det där med bilar, även om hans beskrivning lät lite hemsk. Sa imorse till honom att akta sig när en bil kom och han svarade då att han behövde inte akta sig utan bara stå still då han inte var på vägen. Han berättade vidare att han inte är på vägen när det kommer bilar för då säger det BAM och så kommer massa blod...
Lät som sagt väldigt makabert men var ju sant så sa inte emot då det bara är bra om han fattar att man ej bör vara i vägen för bilar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela