Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En härlig dag

Publicerad 2014-04-26 19:13:49 i Allmänt,

Nico vaknade tidigt och började genast hetsa om att vi borde åka till Göteborg omedelbart, men han fick tålmodigt vänta tills strax innan lunch.
Våra vänner som vi skulle hem till först ringde och meddelade att deras yngsta fått vattenkoppor och då jag inte var helsugen på att Nico skulle få det så fikade vi uteomhus med sjuklingen en bit bort (med sin mamma då... vi mobbade inte ut henne eller så). Nico tjatade dock mest om att åka igen eftersom han missuppfattat och trodde vi skulle till Liseberg. Var lite rädd att han skulle bli ledsen när så inte var fallet men han tyckte det var kul på mässan.
 
Väl på scifi-mässan så gick det dock mest ut på att jaga runt Nico som helst skiter i var vi är utan bara kutar runt. Han blev dock lite rädd när han fick se en man väldigt verklighetstroget utklädd till monstret i Alien. Men med försäkran att "här är alla monster snälla" så kutade han vidare.
 
Han valde ut en Spiderman figur han ville ha och senare ett lasersvärd. Hans min var dock obetalbar då han viftade med sitt lilal svärd, vände sig om och stog öga mot öga med en man utklädd till Darth Vader som hade ett lasersvärd han med i större modell. Ville ta ett kort på dem tillsammans men så nära ville Nico inte stå.
 
Hampus hann få köpt sig två t-shirtar också och jag köpte tre album av The Walking Dead, så vi var ändå ganska nöjda.
På vägen hem däckade Nico i bilen så han är rätt motvillig att somna nu på kvällen.
 
Varit en härlig dag dock, men är helt slut nu. Skall förhoppningsvis spendera kvällen med en bok och somna tidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela