Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mystiskt allergiskt anfall

Publicerad 2013-11-29 10:24:23 i Allmänt,

Världens konstigaste, och ganska obehagliga, sak hände mig i natt.
Hämtade in Nico till oss på natten då han var ledsen och la då mitt täcke över honom så han inte skulle frysa. Eftersom extratäcket var i tvätten så gick jag sedan in i hans rum och hämtade hans täcke som jag tänkte använda.
Tar på mig täcket och känner en stark skum parfymaktig doft från täcket. Kände inte alls igen doften och har ingen aning om var den kommer ifrån. Kände dock med en gång att det började kännas tungt att andas. Först trodde jag att jag inbillade mig eller att jag blivit lite andfådd av att rusa iväg och hämta täcket (man har ju en tendens att nästan hålla andan när man springer avklädd genom ett kyligt hus), men sedan insåg jag att det verkligen blev svårare och svårare att andas. Och sedan hör jag hur det liksom börjar väsa om min andning, sådär astmatiskt lät det. Halsen blev tjockare och tjockare och kastade bort täcket från sängen i panik och tänkte för en stund att jag nog fasen skulle kvävas (och vet ju att maken INTE går att väcka när han väl somnat så kändes lite olustigt).
 
Så fort jag kastat bort täcket så började det dock bli lättare att andas igen och efter typ tio minuter var det nästan som vanligt. Hur skumt är inte detta?? Har aldrig varit med om något liknande! Och vad var det som luktade från täcket??
Nu känns det ju skitobehagligt att Nico haft det täcket och det skall genast i tvätten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela