Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En trevlig dag efter en mindre trevlig natt

Publicerad 2013-11-02 19:40:39 i Allmänt,

Nico hade feber i natt och betedde sig som en full gubbe mitt i natten. Skulle raggla omkring och sjunga och fnissa innan han beslutade sig för att se film tre timmar mitt i natten. Eftersom jag bara ville sova så sa jag bara ja till allt. Sova fick jag dock inte ämdå. Kanske två-tre timmars sömn i natt.
 
När jag kom mig upp städade jag i huset eftersom vi skulle få besök och sedan kom Karin och hennes dotter på besök. Ungarna lekte och hade kul tillsammans efter den inledande blygheten kommits över. Vi kunde sitta och ha vuxensamtal vilket är så himla efterlängtat, för det har jag inte så ofta.
 
Och när de gått hem så lämnade jag Nico till mamma och pappa och målade en del och pysslande innan mamma kom med Nico och vi roade oss med att vika kläder. Nico var mycket upprörd då han fått klippa ur bilder på leksaker han önskar sig ur en leksakskatalog men inte kunde förstå varför han inte kunde få leksakerna med en gång. Överlag har han dock varit glad idag.
 
Nu skulle jag egentligen behöva sätta mig och pyssla lite med papper men frågan är om jag verkligen orkar det just nu. Känner mig helt hjärndöd och skulle egentligen vilja lägga mig och sova. Får väl se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela