Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Duktig make, lat mig - och grattis på farsdag

Publicerad 2013-11-10 14:32:18 i Allmänt,

Kan ju börja med att önska världens bästa pappa, min pappa, grattis på farsdag. Har sådan himla tur som kan bo granne med min mamma och pappa, för de är världens snällaste och ställer alltid upp.
 
Idag har vi dock grattat Hampus på farsdag på morgonen. Är ju egentligen Nicos jobb men har är inte helt med på notorna. Efter en hel del övertalning följde han med in till Hampus i morse, missuppfattade situationen och sjöng lite Ja må han leva, innan han kastade boken jag köpt på Hampus.
 
Sedan har maken varit flitig och duktig hela dagen. Röjt i trädgården har han gjort och byggt ett trappräcke. Sedan invigde han den nya altanen med en öl. Själv har jag mest hängt med Nico men har städat också. Var och handlade men det var en påfrestande upplevelse då Nico inte alls hade lust för ovanlighetens skull, utan grät i högan sky och ville hem till sin morbror istället.
 
 
Jag skall väl ta och måla lite lister strax. Har noll energi idag så har svårt att ta tag i saker alls. Har dock smällt i mig en hel del pepparkakor med choklad på. Någon evil genius hade ställd fram till provsmak i affären och nu är jag fast. Funderar på att skaffa PT efter jul, för att se till att jobba upp musklerna innan eventuell framtida graviditet så kroppen inte kollapsar helt - och den PT:n kommer fan få en utmaning :)
 
Längtar till nästa sommar då vi kan ta tag i trädgården lite mer. Någon gång skall vi ha en trädgård lika fin som mammas och pappas... men det dröjer nog lite. En sak i taget.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela