Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dramatisk godnattsaga

Publicerad 2013-11-22 19:36:58 i Allmänt,

Nicholas vill inte riktigt sova ikväll trots att han var riktigt trött efter dagis och mest bara ville sitta och mysa. Nu när man säger att han skall sova så säger han, i alla fall artigt, "nej tack" och det nya uttrycket som han lärt sig: "jag vill inte". Tyvärr är jag diktator ikväll då jag själv vill sova tidigt.
 
Blev en godnattsaga i alla fall. Vi läste en liten samlingsvolym med några av Stina Wirséns berättelser. Han var mycket engagerad i berättelsen Vem är arg? och berättelsen Vem blöder? var såklart mycket spännande. Efter att vi läst den två gånger bestämde han att om han skulle kunna sova så behövde han ett plåster på ett mikroskopiskt sår han hade på ena handen. Så fick leta upp ett sådant.
 
Nu vägrar han dock somna i alla fall. Åmar sig och pratar och grejar. Vill kramas mycket. Och då får han det. I den här familjen nekas man inte kramar hur trött mamma än är.
 
Han hittade förresten klistermärkena förut... eller hittade och hittade... tog en stol och knyckte dem. Plötsligt satt en hel del nya klistermärken på pottan utan att besök gjorts. Fuskare.
 
 
Snart sova i alla fall.
Massor att göra imorgon. Sugen på att måla vardagsrumsväggar? Välkommen hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela