Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Psykologbesök och riverier

Publicerad 2013-05-31 19:34:18 i Allmänt,

Idag var vi på besök hos psykologen som är kopplad till BVC. Det var bara jag och Hampus och vi fick berätta lite om Nico och om hur han är. Kändes bra och så, och psykologen sa att hon vill gå vidare med att göra en första utredning genom att besöka honom på förskolan, observera och göra en del tester.
Vill ju att han skall få det stöd han behöver på bästa sätt.
Dock känns det lite i hjärtat och magen när hon säger att det vi berättar pekar mot nån grad av autism. Jag vet ju själv att med lindrigare former så kan man leva ett vanligt liv, bara att man måste träna lite extra på vissa saker, men jag vet ju också hur ensam och utanför man kan känna sig i perioder och det önskar jag honom verkligen inte.
Tröstar mig med att han än så länge är en väldigt glad unge och det är det viktigaste.
 
Hemma fick vi ju som sagt var sedan en lite mindre trevlig överraskning i form av röta och myror. Vi (=Hampus) har redan börjat ta tag i det hela.
 
 
Här ser ni hur han byggt en ställning så han kan börja riva den del av huset som sticker ut.. och förhoppningsvis är det bara där det är förstört (*hålla tummarna*). Nico ville väldigt gärna vara med och hjälpa till men eftersom det var lite svårt stundvis så fick han traska med mormor och morfar hem en stund istället. Då kunde jag lättare hjälpa till att slänga saker i containern samt diska undan lite.
 
Nu skall Nico sova (snart hoppas jag) och vi skall laga en något sen middag och försöka koppla av lite. Svider av myrbett lite överallt för de var ilskna de jävlarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela