Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lite byggbilder

Publicerad 2013-05-15 12:53:16 i Allmänt,

Är lite svårt att erbjuda bra bilder eftersom jag får ta dem när jag kan, och det är oftast innifrån huset.
 
 
Så här ser det ut nu där Hampus mysrum och vår hall var tidigare. Där mysrummet var, alltså bredvid dörren man ser på bild kommer det byggas den del som senare kommer fungera som vår gå-in-garderob. Dörren skall alltså försvinna och där innanför kommer vårt nya sovrum vara efter det att vi tagit ner en vägg. Hade kunnat visa bilder hur det ser ut i det rummet nu om det inte var så att det ligger saker överallt som skall flyttas på - så det ser ut som ett krig.
Framför dörren kommer det byggas ut en bit som kommer vara en del av vårt nya badrum. Nu ligger vårt lilal badrum i anslutning till köket men kommer alltså flyttas till en annan del av huset och ligga vid sovrummen.
 
 
Här ser ni vår altan där vi nu tagit ner staketet som stod runt. En del av antanen kommer försvinna eftersom vår nya entré kommer vara där en del av altanen är nu, till vänster på bilden. Väggen med altandörr och fönster som jag står och tar bilden vid kommer också flyttas ut en meter. Ny altan kommer byggas ut framför den befintliga i någon etagevariant.
 
 
Här är det ni såg bild på i morse. Grävskopan som gräver ut framför köksfönstret. Det som skall göras är att badrummet kommer flyttas och väggarna rivas så att det utrymmet blir en del av det nya köket. Det nya köket kommer även byggas ut fyra meter, det blir ett gå-in-skafferi och så blir det också ett extra rum som kommer fungera som kontor och gästrum.
 
Övrigt som kommer ske är byte av innergolv i hela huset, byte av takpapp och pannor samt tilläggsisolering med ny fasad. Istället för den gula färg huset har nu så kommer det vara rött med vita knutar samt ha annan typ av panel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela