Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Idag växte musklerna lite (och ryggen knäcktes)

Publicerad 2013-05-12 19:37:18 i Allmänt,

Idag spenderade vi större delen av dagen med att riva det sista och slänga i containern, riva staketet och ta bort markplattor. Satan i gatan var tungt det var. Snälla Laban kom förbi och hjälpte oss, och utan den hjälpen och om inte mamma och pappa hade tagit Nico en stund, så hade vi nog aldrig hunnit klart. Nu var det bara några få markplattor som inte blev flyttade men våra ryggar klarade inte mer.
 
Under markplattorna bodde enorma kolonier med myror av olika slag. Jättemyror, pyttemyror, svarta myror, röda myror... olika myror under varje sten... och jag kände mig lite som ett monster - the destroyer of worlds - som bara utplånade en hel värld av varelser. Bara brutalt demolerade deras hem.
Nico tyckte myrorna var skitspännande och plockade upp de enorma hästmyrorna och lät dem krypa på hans hand, tills en bet honom och då föll han ihop i en hög i leran och grät.
 
Detta lerdyk gjorde att jag bestämde mig för att han måste bada. Han skrek som om han skulle kokas levande såklart tills hans insåg att jag skulle bada med honom och då var det kul. Lät bli att tvätta håret på riktigt på honom för att inte badet bada skall förknippas med hemskheter enligt honom, utan nöjde mig med att smygskölja håret då och då under vattenleken.
 
Nu hoppas jag att lillfisen somnar snabbt så skall jag och Hampus se 24. Vi skall se om alla säsonger nu trots att det vara var två år sedan vi såg dem. Vi saknar Jack och gänget så mycket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela