Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Idag har jag tränat mina muskler

Publicerad 2013-05-04 17:41:18 i Allmänt,

Idag började vi dagen med att låna mamma och pappas släp och fylla det med saker som skulle till tippen. Det var en frysbox, två orglar, ett fönster och massa säckar med saker bland annat. Det var dock inte bara vi på tippen kan jag ju meddela. Hela ön var där. Vi fick sitta i kö mellan varje station och det tog ett bra tag men sedan var skiten väck.
 
När vi var klara tog Hampus släpet och drog till stan för att hämta begagnad badrumsinredning vi köpt av en snubbe. Medan han gjorde det så kom mamma och vi hjälptes åt, men lite hjälp av Nico, att rensa garaget och slänga massa saker i containern. Nico tyckte det hela var ganska spännande men plötsligt var han borta för då hade han jagat efter katten upp i skogen. Han var snabbt hittad dock.
 
Så jag har lyft massa saker idag och burit och grejat så nu känner jag mig lite stark. Nico var glad att han fick träffa sin mormor och morfar idag också.
 
Nu är Hampus tillbaka och vi är inte helt ense om vi skall laga mat nu (min önskan) eller greja med installation av taklucka (Hampus önskan). Skulle behöva en lugn kväll nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela