Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En härlig dag

Publicerad 2013-05-11 16:58:18 i Allmänt,

Vi hade egentligen massor att göra idag, men så sken solen och det var loppis på Sundsby så vi unnade oss en liten utflykt. Mamma och pappa följde med och det var riktigt trevligt. Fikade i solen och Nico tiggde till sig den ena leksaken efter den andra av sina morföräldrar så han var nöjd han med.
 
På loppisen mötte vi också upp ett av de föräldrapar vi gick på kurs tillsammans med och de tittade förbi hemma hos oss en stund efteråt. Var väldigt trevligt och Nico verkligen älskade att leka med deras dotter som jag tror är ungefär ett och ett halvt eller två år äldre än Nico. De sprang runt och busade och Nico skrattade så han tjöt från det att de kom tills det att de gick. Han är oftast förtjust i att leka med just flickor som är lite äldre än honom. Jag tror att det är för att de är såpass gamla att de kan leka men samtidigt visa lite hänsyn och ta hand om honom på ett bra sätt, plus att de sällan ifrågasätter att han inte kan prata eftersom han är ganska liten i deras ögon.
 
Efteråt lämnade jag av Nico hos mamma och pappa och jag och Hampus hann få bort allt bröte som vi rivit och slängt i containern. Har jäkla glasfiberisolering i varje por på kroppen nu tror jag. Usch. Sedan åkte Hampus för att hämta en altandörr och jag städade Nicos rum. Nu skall jag strax sätta igång med maten inför grillningen med lillebror senare.
 
En bra dag och nu känns det som våren kommit på riktigt. Får gärna bli sommarlov snart nu dock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela