Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Trevlig dag

Publicerad 2013-06-05 16:34:00 i Allmänt,

Idag jobbade jag hemifrån och fattade beslutet att utföra själva jobbet (pappersarbete som remisskrivande och dokumentering) på eftermiddagen och kila iväg med mamma och ha lite trevligt på förmiddagen.
 
Vi åkte först och kollade lite i klädaffärer då jag behövde linnen. Smälter nästan bort i värmen då jag inte har riktiga sommarkläder. Hittade tre fina linnen på KappAhl och köpte några kortare leggins (cykelbyxetyp) på Lindex samt ett linne där också.
En annan sak jag köpte påLindex var en assnygg svart väska med nitar. Så sällan jag unnar mig något "onödigt" så kändes helt lyxigt.
 
Sedan gick jag och köpte några sportBH:s eftersom de är så mycket mer bekväma att ha på sig enligt mig, och inne i sportaffären blev det även ett par dyra joggingskor då jag har så kassa fötter och behöver ett par bra skor. Väldigt nöjd även om de redan är dammiga av att promeneras med i vår trädgård.
 
Efter det köpte vi färg att måla vårt hus med. Dyrt som sjutton är det med färg, men måste ju köpas. Och när det var klart åkte vi till utförsäljningen av Toyland (igen). Mamma köpte en liten speldosa och en bilbana med Blixten från Bilar, och jag köpte en stor duk med ToyStory (till sommarens födelsedagskalas), sängkläder med Smurfarna på, en Lilla Gubben-nalle, "stapelmuggar", två pekböcker, UV-shorts med Bamse och jag minns inte om det var något mer.
 
När vi hämtat Nico på dagis fot vi hem igen. Trött i fötterna. Det var dock inte Nico utan han ville gå ut, så efter att ha vilat en stund gick vi ut tillsammans med Hampus och började försöka flytta på en del av de stenplattor som ligger slängda lite överallt just nu. Dröjde dock inte så länge innan Nico ville gå in igen, men fick i alla fall gjort lite.
 
Nu är det bara att göra schema för allt annat vi skall hinna med under långhelgen, och även få med ett besök på Liseberg. Hoppas dock att Nico kan sova lite längre imorgon så jag kan få mig en sovmorgon (fet chans).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela