Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu byggs det både här och där

Publicerad 2013-06-11 12:11:06 i Allmänt,

Samtidigt som vi får riva lite här och där så har nu själva bygget kommit igång vilket är moralhöjande får jag säga. Att se att något byggs och att det går framåt är energigivande. Snabba är de också de små byggarbetarna. Två dagar och det liknar något med golv och väggar därute.
 
 
Maken delade konstigt nog inte min entusiasm i morse över att det var unga män med bar överkropp utanför huset. Dock är det inte snubben med bar bringa som jag försökt smygfota ovan utan ville visa hur bygget artar sig. Själva var vi (ja främst då maken och min bror, samt pappa... men jag var med på ett hörn) duktiga och drog ner alla takpannor igår kväll på den delen av taket som de skall förlänga idag.
 
Medan byggsnubbarna och maken sysslade med byggeri idag på morgonen så var tanken att jag och Nico skulle släpa bort och slänga lite av de träklossar som blivit över när de sågat till bjälkar. Nico tyckte dock att dessa klossar var utmärkt byggmaterial och åstadkom riktiga mästerverk med dem istället.
 
 
 
Detta har han alltså byggt helt själv!
 
Nu har vi varit och hämtat McDonaldsmat och ätit till lunch och Nico är trött. Dock sågas det en hel del utanför så han kan inte somna vilket han tycker är störande. Varje gång sågen sätter igång skriker han Aj aj aj och håller för öronen (och såå högt låter det inte in).
 
Hoppas dock att han kan somna snart för skulle verkligen behöva röja lite inne och utanför.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2013-06-11 20:33:51

Wow vilket sinne för symmetri han har!

Svar: Ja han är väldigt noga med att det skall vara symmetriskt när han bygger, i alla fall till en början :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela