Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos dag

Publicerad 2013-06-07 18:21:21 i Allmänt,

Var ett tag sedan vi dedikerade en dag till att göra sonen glad, även om han såklart får göra roliga saker vanliga dagar också :)
 
Hampus hade sovit skitdåligt så var nära att det inte blev av men med lite kaffe och korv i magen så orkade han koppla på kärran och vi for till Torp.
Nico fick äta på McDonalds och sedan fick vi och köpte en gungställning och en rutchkana. Var för sig. Som vi sedan genom lite påhittighet satte ihop.
 
Just då fattade ju dock inte Nico vad han fått utan var lyckligast över att de på Coop hade inte bara Kinderägg utan också Barbieägg och Scooby Doo ägg :)
 
 
När vi kom hem så kom mamma och pappa och hjälpte oss att bygga ihop hela skiten. Stackars Hampus var så trött och mamma och pappa hade egentligen annat att göra men de var så snälla allihop och kämpade på tills det blev klart och Nico var sååå lycklig.
Den skall utökas med liten koja under samt att den skall förankras i marken när vi vet exakt var vi skall ha den men det duger utmärkt så länge.
 
 
Nu skall vi käka middag och sedan skall Nico sova. Då är det dags för masivt snacksintag och att se de senaste avsnitten av Game of Thrones. Bäst att se dem nu då ALLA envisas med att spoila handlingen på Facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela