Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Liten utflykt till Göksäter

Publicerad 2013-06-15 16:48:23 i Allmänt,

Idag tycks Nico vara frisk - ingen feber i alla fall och han tycks relativt pigg och glad. Äter ganska lite fortfarande dock. Har observerat att han går och grejar mycket med tungan på tänderna längst in i munnen så antingen så har han hål i en tand eller så håller han på att få sina sista kindtänder.
 
En gammal (inte åldersmässigt) vän till mig som jag inte sett på två år hörde av sig och berättade att hon var på Orust i helgen och frågade om vi skulle ses på Göksäter. Så jag och Nico åkte dit strax efter lunch. Var väldigt trevligt att ses och Nico höll sig lugn.
Köpte presenning, massa myrgift, ett par nya stövlar till Nico (som han tyckte var så fina att han var tvungen att ha dem på med en gång), några plastlådor till Nicos leksaker, en plasttol till Nico att ha ute samt en liten leksakstraktor. Efteråt blev det fika.
 
I allmänhet är Nico rätt "grinig" just nu vilket nog beror på att han inte varit på dagis på en vecka och är urless på att hänga med oss. Kommer bli kul de fyra veckor han har ledigt helt från dagis.
 
 
Ibland är han glad dock :)
 
Hampus har under tiden vi roat oss varit skitduktig och gjort massor på huset. Nu är det strax min tur att få saker gjorda också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela