Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En sak ni kanske inte visste

Publicerad 2013-06-24 14:05:15 i Allmänt,

Idag började jag dagen med en välbehövlig massage som gjorde mig så yr att jag nästan föll av britsen (om man nu kallar ett massagebord för brits) och efter det har jag mest målat.
 
Finns alltså inget spännande alls att dela med sig av så bjuder istället på ett fakta om mig som kanske inte alla vet om. Nämligen att jag en gång hade en älglus i örat i tolv timmar. Det ni. Det var något av det mest obehagliga jag varit med om. Den jäveln liksom bara smet in i örat och vägrade komma ut på ett halvt dygn. Jag hade panik, ringde sjukhus och allt möjligt men de bara garvade åt mig. Efter det känner jag ren skräck bara jag ser en sådan liten sate.
 
Om ni inte vet vad en älglus är så är det en sådan här äcklig spindelliknande sak.
 
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-06-24 17:04:10

Haha fy dom är hemska!! När jag hade dreads och häst kan du ju tänka dej hur svåra dom jävla asen var att få ur håret om man fick en på sej på ridturen. Att sitta på en häst som får en älgloppa på sej är åxå minst sagt spännande.. :P

Svar: *ryser* Fy farao vad hemskt
Knyttet

Postat av: Ingalill

Publicerad 2014-10-22 11:04:35

Jag hade också en i örat ifjol.Jag fick panik och tog dammsugaren(tog bort förlängningen)och sög ut den.Det är väl kanske inte att rekommendera,kändes som trummhinnan skulle följa med,men lusjäkeln försvann.

Svar: Läskigt :/
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela