Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Deppig dag

Publicerad 2013-06-16 17:18:00 i Allmänt,

Idag är det en deppig dag fast det inte borde vara det. Nico sov bra i natt och sov till 9!! Till 9!! Helt amazing. Sedan kom mamma och pappa och hämtade honom vid 11 och hade honom till 15. Tydligen sov han stor del av tiden så vet inte hur bra han egentligen mår för han är väldigt slö fast han inte har feber.
 
I alla fall innebar ju detta att jag kunde få lite gjort. Slängde saker i containern, städade Nicos rum, tömde några garderober, diskade and so on. Dock kom den där deppigheten över mig.
Jag tror det är på grund av att jag som person tycker om när saker är som vanligt och när jag kan planera och så. Och just nu är allt upp och ner i och med renoveringen. Det är ändlöst med saker att göra, alla förvaringsutrymmen är borta och hela huset ser ut som ett stor kaos med saker överallt, man kan liksom inte få ordning. Samtidigt har man tidsstress och ekonomisk stress och ångest för att man inte gör roliga saker med Nico oftare.
 
Så jag kände hur all kraft liksom bara försvann ur mig och jag har svårt att komma upp igen. Men men.. det skall väl ordna sig.
 
Och stort tack till mamam och pappa som kunde ha Nico idag! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela