Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

"Vill gå in... vill gå in hus"

Publicerad 2013-07-07 08:21:23 i Allmänt,

Nico har börjat prata mer och mer och nu är det ingen tvekan om att han använder meningar, även om småorden kan saknas ibland och man ibland har svårt att uppfatta vissa av orden i meningen. Jag vill ha ägg (kinderägg) är en vanlig mening bland annat :) Och imorse blev det en lång variant då jag frågade Hampus om Nico kunde låna hans mobil på morgonen och Nico själv lutar sig fram och säger: Pappa.. ka ja lana mobil?
 

En annan sak han är lite besatt av just nu. Att bygga hus, måla hus och gå in i hus. Bland annat anser han att utrymmet under en av utbyggnaderna vi gjort (i grunden) är ett hus, och det pratar han mycket om. Vill gå in i hus, säger han och pekar dit. Så hade verkligen velat att han skulle ha en lekstuga. Hampus är dock negativt inställd till detta. Han tror att det kommer vara en så kort period som Nico kommer leka med den, att det är onödiga pengar, att den sedan inte går att använda till något annat och att det inte ser bra ut i trädgården. Ett återkommande diskussionsämne mellan oss. 
 
Mamma och pappa hade varit på Bauhaus och sett en jättecool lekstuga i form av en husbil som jag tror Nico hade älskat. Googlade runt och hittade en bild på den.
 
 
Som ni ser är dock priset inte direkt plånboksvänligt. Hade nog bara funkat om man hade gått ihop flera stycken eller så. Men själva husdelen ser stor nog ut att använda som vanligt förråd den dag Nico inte vill leka där mer. Tycker att den är helt underbar. Bra ställe att kunna förvara alla utomhusleksaker på vintern också. Om vi hade haft en sådan hade vi dock garanterat monterat  fast ett par begagnade vindrutetorkare på den också... alla som känner Nico väl fattar varför :) swosch swosch swosch
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela