Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Telefoner och hypokondriska krämpor

Publicerad 2013-07-19 21:21:00 i Allmänt,

Har varit en  bra dag idag trots fortsatta yrselattacker och extrem huvudvärk vissa stunder. Varit på Gökis med sonen och mamma, och sedan spacklat väggar medan Nico var på stranden med sin mormor och morfar och badade.
 
I övrigt har Nicos dag handlat mest om... som alltid... telefoner. Han har en rätt saftig samling nu, som han gärna visar upp.
 
 
 
Igår var jag alltså hos läkaren då jag haft hög feber i några dagar, var stel i nacken, yr och mådde allmänt jäkligt skumt. Var såklart övertygad om att jag skulle dö i bakteriell hjärnhinneinflammation eller något, men efter tagna prover sa läkaren att OM jag hade hjärnhinneinflammation så var det virus och inget annat och att jag borde gå hem och vila (för proverna visade på att det fanns virus av något slag i kroppen).
Efter läkarbesöket har febern försvunnit och nacken är inte lika stel idag som igår men har en konstig huvudvärk som kommer och går och aktiveras av höga ljud samt får underliga yrselattacker som mer känns som utanför-kroppen-upplevelser än yrsel egentligen. Får episoder då jag känner att jag nästan tappar kontrollen över den egna kroppen, domnar av i delar av kroppen, känner mig lealös och nästan faller ihop samtidigt som det känns lite som om någon ger mig en handflatesmäll i pannan för huvudet vill liksom falla bakåt. JÄVLIGT obehagligt kan jag meddela. Naturligtvis tror jag då nu att jag kommer att få en stroke.
Antagligen är det min kropps sätt att säga att VILA DÅ FÖR FAEN.

Så skall lägga mig nu

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2013-07-19 22:42:39

Usch stackare! Gissar att de kollade TBE och Borrelia också? Hoppas det går över snabbt! Kram!

Svar: Icke att de gjorde... här slösas inga test i onödan :P
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela