Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Snigelnät

Publicerad 2013-07-02 20:01:44 i Allmänt,

Inga bilder idag då något hänt med vårat nät och uppkopplingen är på samma nivå som på den tiden då ens uppkoppling bröts varje gång någon ringde och man hade ett modem som ljudligt ringde upp varje gång man skulle surfa. Det går med andra ord inte alls snabbt.
 
Idag har jag målat badrumsmöbler, burit brädor och haft möte på dagis. Fick lära känna hans nya fröknar inför avdelningsbyte och det kändes bra.
 
Nicos humör har dock inte varit på topp. Han har varit ledsen och ilsk ända sedan han kom hem. Speciellt då han under flera timmars tid försökte berätta något eller få mig att förstå något och jag verkligen inte fattade. "Daja" har han sagt, och när jag bett honom visa har han tagit med mig till både kök, badrum och dator men sedan inte kunnat visa ändå. För varje felaktig gissning har han blivit alltmer arg och ledsen. "DAJA!" har han vrålat och gråtit. Fortfarande ingen aning och det känns lika frustrerande för mig. Gör ont i mig när han verkligen försöker så och jag inte fattar.
 
Sedan har han tjatat nonstop om mormor och morfar men när de äntligen var snälla och kom och hälsade på så sa han inte ett ord utan ville bara se Nicke Nyfiken och när morfar försökte få hans uppmärksamhet så pekade han mot dörren och sa "Gå!".... Så social och trevlig kan han vara. Men såklart blev han ledsen när de skulle gå för han ville med dem hem.
 
Jag tror renoveringen tär lite på honom. Både att vi har mindre tid att leka med honom, att han vill vara med byggkillarna men inte får det och att det är oväsen hemma hela dagarna. Stackarn.
Nu var han nog trött också för han gick och la sig utan protest och somnade snabbt fast jag inte ens kunde sätta på musik på grund av den usla uppkopplingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela