Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ryggont, utmattning och renovering

Publicerad 2013-07-09 19:24:06 i Allmänt,

Kan idag inte bjuda på bilder men kan berätta hur det går med renoveringen. Nu är badrummet klart att sätta tak i (köps på fredag och sätts upp i helgen är planen) samt lägga in våtrumsmatta och våtrumstapet (den snubben kommer förhoppningsvis i nästa vecka). När det är klart skall bara badrumsmöbler in och så är vårt nya badrum färdigt.. typ. Lite lister och så också. Kommer bli såå fint.
Vårt nya sovrum är nästan på samma nivå. Hampus skall fixa elen och så skall det ändras lite på en vägg, men sedan är det tak, golv och tapeter som skall dit samt ett fönster bytas och sedan är det klart... och det hoppas jag att vi kan fixa i nästa vecka.
 
Byggkillarna skall göra det sista i vårt sovrum imorgon och sedan byter de alla fönster som skall bytas, vilket innebär att gamla sovrummet och Nicos rum egentligen bara är byte av golv kvar i samt lister och lite småfix och sådant gör vi ju själva så strax går byggkillarna över till att bygga vår nya hall, tror jag. Och så fort vårt nya badrum är på plats kan vi riva det gamla och fixa iordning kök och ny hall samt det som skall bli kontor. 
Så det går framåt nu :) Jag tror inte att det är så lång tid kvar innan allt utom taket faktiskt är klart :)
 
Dock är det lite jobbigt just nu att både jag och Hampus är jättetrötta och Nico känner av det så då blir han än mer krävande. Försöker dock leka med honom så mycket vi kan och vi skall göra någon slags schema så att vi byts av lite. Något problematiskt är det också att Hampus fått ryggskott och jag också har extremt ont i min rygg.... och förutom allt vi har att bära och fixa så älskar Nico att bli buren och klättra på en.
När Nico har somnat ikväll kommer jag lägga mig direkt. Skiter i om det är skumt att man är strax över 30 och somnar vid 20 för jag behöver vila.
Imorgon skall jag, ensam med Nico, åka till Bauhaus och köpa elgrejer. Egentligen behöver jag köpa golv på IKEA också men får se hur jag mår och Nicos dagsform. Finns en risk att jag kommer komma hem död av upplevelsen. Låt oss gissa att jag och Nico för tjugonde gånger kommer ha diskussionen "det är ingen ballong som hänger i fönstret på Bauhaus, det är en boj, och du kan inte få den".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela