Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Medan jag sov

Publicerad 2013-07-22 14:13:41 i Allmänt,

Fastän jag är fortsatt sjuk och mest sover och vilar (idag har dock febern gått ner och mår något bättre) så händer det grejer i huset. Hampus har ju fortfarande semester så han har spacklat i vårt nya sovrum och salat kring fönstret.
 
Vi har ju väntat på att få nya badrummet klart innan vi skulle sätta igång med köket (eftersom gamla badrummet måste rivas då) men efter något dålig planering från antingen våtrumskillens sida eller vår byggansvariges sida (oklart vem) så kan det nu dröja då våtrumskillen tydligen gått på semester. Istället för att bara sitta och sura över detta faktum så river vi nu så mycket vi kan in mot nya köket och gör klart det som går att göra innan badrummet kan rivas. Vi har tur som har driftiga, uppginningsrika och duktiga snickare som ser till att allt går framåt.
 
Nedan syns nu det enda som är kvar av vårt tidigare pyttelilla kök. Oredan beror på att vi inte har någonstans att ställa saker för tillfället... och ikväll finns inte ens diskbänken för ditt stoppades vattnet nu och en vägg kommer slås upp mitt i så allt skall rivas så snart vi packat ner alla grejer.
 
 
Om man står vid spisen och vänder sig åt andra hållet så ser man nu rakt in i nybygget. I mitten ser ni en vägg med en dörr. På vänster sida om den väggen/dörren så kommer vårt nya gå-in-skafferi finnas och hitom det kommer vårt nya gästrum/kontor. På höger sida om väggen är det nya köket. Eftersom alla köksskåp/spis etc skall vara längs den väggen så kan vi få klart det innan badrummet rivs, bara det att vi inte kan lägga golv och sätta tak förrän det görs.
 
 
Nedan ser man mer av nya köket. Under de två fönstren kommer kökssoffan att stå och sedan kommer bord med stolar. Ett bord jag ännu inte hunnit fått tag på dock. Kylskåpet skall inte stå där sedan bara så ni vet :) Både kyl och frys kommer finnas inne i skafferiet.
 
 
Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon och sedan åkte och och Nico till min bror för att komma bort från byggandet lite (låter mycket inne hela tiden) medan Hampus åkte för att köpa lister och grejer. Nu är jag och Nico hemma igen och ligger i sängen och tar det lugnt.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-07-22 15:01:48

Oj vad det går framåt, även om det pga av dålig planering av "vemdetnuär" kunde varit ännu längre:) Kommer att bli så bra så bra:) /Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela