Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lilla Herr Bus

Publicerad 2013-07-14 12:34:40 i Allmänt,

Som vanligt vaknade Nico innan 06 och var superpigg och superglad. Han kunde dock roa sig själv i nästan två timmar innan han krävde att jag skulle komma upp och leka, så fick masa mig upp. Hampus kom upp en och en halv timme senare och då var Nico än mer pigg och stod och hoppade upp och ner och tjöt "Kom då! Kom då! Kom då!" tills även Hampus lekte med honom en stund.
 
Annars har han börjat ha ett nytt ess i rockärmen. Om han inte får som han vill så låtsas han gråta (böjer ansiktet ner i händerna och snyftar dramatiskt) och säger: "Mamma, jag är LEDSEN!" och har sedan olika förslag på hur han skall kunna bli glad igen (ofta godis, Kinderägg eller att få gå till morfar). Han ser alltid lite trumpet besviken ut när mitt motförslag är att han kan få en kram :)
 
Skall nog få barnvakt en stund senare idag så jag hoppas få målat lite och kanske förbereda lite tapetsering och spackling (i omvänd ordning) i Nicos rum. Sedan blir det att fylla släpet med skräp som skall till tippen imorgon, men det kanske jag får göra ikväll när Nico somnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela