Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Bygga, byggde... och så vidare

Publicerad 2013-07-12 17:58:50 i Allmänt,

Idag behövde vi köpa grejer, massa grejer och det gjorde vi, men inte alla grejer för vi glömde takräcket hemma så kunde inte ta med oss listerna och sedan glömde vi en del av våra hjärnor så en del annat fick vi inte med oss heller.
 
Det var jag, maken och lillplutten som for till Bauhaus och där köpte vi badrumstak och dörrar (världens finaste gladörrar till vardagsrummet bland annat) och massa småsaker som ventiler och tjosan. Nico tröttnade ganska snabbt och blev lite vild. Blir så tråkigt för han vill ju bara ha kul och busa och så blir vi arga... och han blir ledsen, inte bara för att han inte får som han vill utan mest för att han inte för den tänka responsen på sitt skojande. Vi måste jud ock försöka markera så han faktiskt gör sönder saker och utsätter sig själv för fara... men det går liksom inte in alls.
 
När vi var klara på Bauhaus så åkte vi till McDonalds så Nico skulle kunna få en kul paus. Han blev jätteglad och fick äta och leka på deras lilla lekplats en stund. Trodde jag tog en bild på det hela men kunde inte se vad jag tog kort på på grund av det starka ljuset ute och visade sig att jag hade på fel inställning och tog ett kort på mig själv. Lyckat.
 
Efter vi ätit så var det till Byggmax vi skulle där vi köpte mer tak och lite annat, men det gick ganska fort vilket var tur för då hade Nico hunnit bli trött och var helvild. Han somnade på vägen hem ooch nu sover han i vår säng. Klockan är snart 18.... innebär antingen att han vaknar sedan och är vaken skitsent eller så sover han hela natten och vaknar jättetidigt imorgon.
 
Borde gå ut och måla lite nu men mina ben vill liksom bara sitta ner. Men snart skall jag nog ta tag i mig själv och få något gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela