Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu äre hälg!

Publicerad 2013-01-18 14:13:49 i Allmänt,

Sista eleven för dagen var inbokad nu men verkar vara en no-show så nu sitter jag och spekulerar kring hur länge jag bör vänta för att se om denne enbart är sen innan jag kan dra.
Efter jobbet skall jag direkt och träna. Tänkte köra lite på en indoor walking-maskin på egen hand och sedan se om jag kan träna lite mage och kanske lite armar (för armarna har blivit sorgligt bortglömda i min träning och man vill ju inte ha det där beryktade gäddhänget).
 
Sedan skall jag hem och fredagsmysa, vilket jag skall försöka se till inte blir lika med att äta ungefär dubbelt så många kalorier som man nyss brände på gymmet :P
Gosa med min unge som är extra go nu då han sov hela natten i sin egen säng så att jag kunde ta hur mycket plats i sängen som helst och sov riktigt gott (även om jag på morgonen fick panik, trodde han var död och hysteriskt sprang in och väckte honom).
 
Imorgon skall Nico spendera förmiddagen med min mamma och pappa medan jag och Hampus åker och ser på Hobbit-filmen på bio. Skall bli riktigt kul.
Så får man väl se om man hinner med allt annat man tänkt också... som att såga ner buskar... eller nej förresten, glömde att det ju blivit massa snö igen... då får buskarna vänta. Åka pulka istället kanske. Det kunde ju vara något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela