Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Måndag

Publicerad 2013-01-21 19:23:21 i Allmänt,

Har varit en ovanligt bra måndag. Annars är ju måndagen typ hatdagen då jag alltid är skittrött. Men kom upp på morgonen utan att känna mig döende och Nico var på bra humör.
 
Jobbet gick bra och kände mig nöjd med arbetsdagen. Blev till och med intervjuad i radio om nätmobbing vilket var en nervös upplevelse.
 
Efter jobbet åkte jag och tränade. Gick på indoor walking-maskinen och så tränade jag lite mage. Folk som ser mig tror nog jag är efterbliven för jag blundar alltid när jag går på maskinen. Dels för att jag lättare fokuserar på musiken och dels för att man känner kroppen arbeta mer då, så då orkar jag mer :)
 
Vet dock inte hur effektfull träningen är med tanke på hur hungrig jag blir efteråt. Äter väl igen det jag tränar bort typ.
 
Efter träningen handlade jag och sedan hem till mina pojkar. Nico var på glatt humör och sjöng och skrattade som vanligt. Massa bus och efter maten röjde vi loss rejält. Nu nattar jag honom men än så länge sjunger han mest och skall pussas så vet inte om han kommer somna snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela