Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos danspremiär

Publicerad 2013-02-02 19:07:55 i Allmänt,

Idag började Nico på sin dans på Sportlife. Jag tror att han tyckte att det var väldigt kul i det stora hela, även om han stundvis hade lite svårt att fokusera och hellre ville kika ut genom fönstren för att se vad som hände där ute :)
 
Var en ganska liten grupp men typ sex barn eller så, så det var skönt. Deras lärare var väldigt gullig och det fanns inga krav på att barnen skulle "göra som alla andra" utan de sa att i början är det ju så att barnen mest tittar och tar in vad som händer innan de följer med i rörelserna själva. Nico var dock med på noterna riktigt bra stundvis och skrattade riktigt gott åt vissa dansövningar. Tror han kommer tycka om att gå dit varje lördag en stund, fast han gärna hade lekt i gymmets lekrum också :)
 
Annars har han haft en inte helt bra dag. Vet inte om han känner sig krasslig eller om vad det är men riktiga moodswings har han. Ena stunden är allt skitkul och i nästa stund skriker och gråter han för minsta lilla. Stundvis har han var riktigt gosig också (och då brukar han inte må helt bra). Han har ätit bra dock och haft glada stunder också. Han har fått en fix idé också vilket är att han inte skall ha kläder på sig hemma, så han springer runt bara i blöja hela tiden. Försöker ta på honom för man tycker han borde frysa men en sekund senare har han dragit av alla kläderna igen.
 
Nu tycks han ha somnat på bara fem minuter efter att ha krypit in i sitt tält så jag skall ta och mysa ner mig i sängen och läsa lite Gardell innan det är dags för schlager och efter det lite katastroffilm med maken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela