Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos dag

Publicerad 2013-02-16 19:17:01 i Allmänt,

Förutom att googla tapeter så har jag ju faktiskt umgåtts med min son idag också.
Rung lunch plockade jag och Nico upp mamma och åkte till McDonalds. Nicos främsta favvoställe i världen typ. Tanken var att vi skulle hälsa på hans gammelmormor och gammelmorfar också, men gammelmorfar var förkyld så blev inget med det.
Nico var så glad över att få hamburgare men mest glad var han nog över ballongen. Var väldigt spännande att se personalen blåsa upp den med en maskin också.
 
Efteråt åkte vi hem till mamma där han fick busa av sig ett bra tag. Han ville verkligen inte åka hem men efter några timmar var jag trött efter bristande nattsömn. När vi skulle hem ville han packa ner ballongen i sin väska varvid den gick sönder och det blev massa tårar. Han kunde inte förstå varför vi var så elaka att vi inte bara blåste upp den igen. Han grät en hel del över den ballongen när vi kom hem med :(
 
När vi kom hem var han dock ganska trött och ville mest se film med sin snutte. Tog tempen nu på kvällen och han ligger runt febergräns, och han har några gånger idag tagit sig om halsen och sagt aj så vet inte om han känner sig krasslig.
Han var busig nu innan läggdags i alla fall och inte helsugen på att sova, men hoppas han somnar snart.
Imorgon är det planer på Barnens Lekstad och så träning på gymmet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela