Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgonkaos

Publicerad 2013-02-05 19:19:55 i Allmänt,

Morgonen började som den brukar börja nu för tiden, med att Nico vaknar vid fem och vrålar tills han får min mobil och kan kolla YouTube-klipp.
Sedan var han inte på bra humör. Vägrade ta på sig kläder och då jag redan var försenad så tog jag till knepet man inte skall ta till - jag mutade med ett geléhallon. Big mistake. Nico åt nämligen inte upp det utan ville ta med det till dagis. Att han inte får ha godis med dit var inget resonemang han köpte så han skrek hela vägen in på dagis, vägrade klä av sig, grät och skrek när vi kom till avdelningen och var helt hysterisk. Ringde dock dagiset en halvtimme efter jag gått och kollade läget och de sa att han blivit på bra humör nästan direkt efter jag gått.
 
I alla fall missade jag mitt tåg på grund av allt tagit så lång tid och fick vänta 40 minuter på nästa. Frös och var allmänt sur och hade glömt min nässpray så kunde inte andas.
Arbetsdagen gick bra i alla fall och när jag kom hem var Nico på bra humör och vi kunde leka lite. Dock var han inte lika trevlig mot hampus utan skriker NEEEEJ bara han tittar på honom.
 
En bra sak var ju i alla fall att Nico helt förstod grejen med att vi glömt snutten och snuttekudden på dagis igår kväll när han skulle sova och somnade snabbt utan den och sedan inte gnällde varken i natt eller på morgonen efter dem.
 
Jag är helt slut nu så känns skönt att snart kunna lägga sig och att det är min lediga dag imorgon. Skall försöka få igång träningen igen nu när förkylningen känns bättre och kanske få pluggat lite också om det hinns med. Dagarna går alldeles för fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela