Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgonkamp och intervju

Publicerad 2013-02-07 15:33:42 i Allmänt,

Varje morgon nu inleds med en kamp. Nico vill ha med sig saker till dagis och jag säger nej, han gråter och skriker och sliter av sig sina kläder och springer iväg och skriker och gråter lite till och så slutar det med att han får med sig sakerna men att de får ligga i lådan på dagis... vilket ofta genererar lite gråt till.
Jag inser ju icke-konsekvensen av detta. Inget bra alls. Nu fattar jag därför beslutet att han kan ta med saker men att de får bo i lådan under dagen. Bättre att ha regler jag själv klarar att följa.
 
Söt är han i alla fall min gullunge och jag saknar honom hela dagarna, fast han mest bara säger "nej" nu för tiden.
 
Varit på kurs hela förmiddagen kring nätmobbing. Sedan till skolan och äta lunch tillsammans med ung kvinna från RFSL. Efter det elevhälsoteammöte. Sedan elevsamtal och nu väntar jag på att intervjuas av nån snubbe från tidningen Socionomen. Skitnervös och är rädd att jag skall svammla i min trötthet, men det skall nog gå bra hoppas jag.
 
Kommer komma hem sent så sedan blir det nog bara att natta barn och hoppa i säng. Måste hinna äta något på vägen hem också... blir det något onyttigt eller något onyttigt tror ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela